16/4/09

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ















Να μαστε και πάλι......
Εμείς τα παιδιά βρισκόμαστε ήδη στις διακοπές του Πάσχα και περνάμε ξέγνοιαστες ώρες παίζοντας μόνοι μας ή με τους φίλους μας.
Μετά από ένα κουραστικό (λέμε τώρα) 2ο τρίμηνο έφτασαν οι προτελευταίες διακοπές μας μέχρι τις οριστικές του καλοκαιριού(αμήν και πότε).

Τώρα για τους μεγάλους δεν γνωρίζω αν θα πάρουν καμία άδεια από τη δουλειά τους ή όχι. Πάντως το δικαιούνται και αυτοί να ξεκουραστούν και να περάσουν χαρούμενες ώρες με τα παιδιά τους πηγαίνοντας διάφορες εκδρομές.

Στα δικά μας πάλι.....Εδώ και ένα μήνα περίπου έχει αλλάξει η ώρα. Αυτό σημαίνει ότι το βράδυ έρχεται πιο αργά και έτσι εμείς τα παιδιά μπορούμε να βγούμε έξω στον ανοιξιάτικο καιρό και να παίξουμε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ότι άλλο σκεφτούμε με τους φίλους μας.

Σίγουρα αυτές ημέρες είναι ημέρες χαράς και διασκέδασης πλήν της Μ. Παρασκευής που είμαστε κάπως συγκρατημένοι λόγω του θανάτου του Ιησού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, του ανθρώπου που κατέβηκε σαν σωτήρας και άλλαξε πολλά στον κόσμο και μας έδειξε τι πάει να πει αληθινή αγάπη.

Έτσι λοιπόν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ , ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ σε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!

Υ.Γ:Και για να μην ξεχνιόμαστε ΚΑΛΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΒΕΛΙΑ σε ΟΛΟΥΣ!!!!!