19/3/09

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΑΛΑΜΠΕΙ CITY




Μία φορά και έναν καιρό ,σε μία μικρή πόλη ,η οποία λεγόταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΟΣ ,υπήρχε μία παρέα ηλεκτρονίων που λεγόταν BOMPER'S .Τα μέλη της ήταν 5 μικρά ηλεκτρόνια με τα ονόματα: ΤΖΑΚ, ΛΙΝΚ, ΜΠΕΝ, ΜΠΙΛ.

Μία μέρα λέει ο ΛΙΝΚ στους άλλους .

-Παιδιά ελάτε να σας πω,Οι γονείς μου μου είπαν ότι κοντά στην ΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΟ CITY μπήκε καινούρια λάμπα με το όνομα ΝΑΛΑΜΠΕΙ CITY.

-Εμας τι μας ενδιαφέρει;είπε ο ΜΠΕΝ

-Άκουσα ότι έχει καινούρια ηλεκτρονικά και ότι παίζουν μπάσκετ οι ROCKETS με τους JACKER.Θέλετε να πάμε;

Αμέσως τα παιδιά με μια φωνή είπαν "ναι" και έτσι πήραν όλα τα απαραίτητα και ξεκίνησαν το μακρύ τους ταξίδι ,χωρίς να χάσουν ευκαιρία .

Λίγο πιο κάτω ,υπήρχαν διόδια διακόπτες και γα να περάσεις θέλεις 40 ηλεκτρονομίσματα το κάθε ηλεκτρόνιο ,για να κλείσει το κύκλωμα.

-Τι θα κάνουμε τώρα εξυπνάκια ;Πού θα τα βρούμε τόσα λεφτά;Ούτε ηλεκτρονόμισμα δεν έχουμε ,είπε ο ΜΠΙΛ νευριασμένα στον ΛΙΝΚ.

-Μην ανησυχείτε .Εγώ έχω την λύση .Είπε ο ΤΖΑΚ.

-Και ποια είναι αυτή ;ρώτησε ο ΠΙΤ.

-Να,ο πατέρας μου μου είχε πει να τον βοηθήσω στο μπαρ το βράδυ και άμα θέλω να φέρω και φίλους μου.

-Και πόσα δίνει ;λέει ο ΜΠΕΝ.

-Οχτώ ηλεκτρονομίσματα την βραδιά, δια 5 μέρες .

-Δηλαδή πόσο ακριβώς ;είπεπάλι ο ΜΠΕΝ .

-Μισό δεύτερο .3 έντεκα ,3 δώδεκα ,3 δεκαπέντε και 11.Ίσον με 40 ηλεκτρονομίσματα ο καθένας.

-Ακριβώς ,λέει ο ΛΙΝΚ. Άρα μπορούμε να πάμε.

-ΝΑΙ.............,λένε όλοι χαρούμενα.

Και έτσι άρχισαν πάλι το ταξίδι αφού είχαν μαζέψει τα λεφτά.Και αφού πέρασαν τους διακόπτες έφτασαν στην ΑΜΠΕΡΟΜΕΤΡΟ CITY που γινόταν απογραφή ,αλλά δεν άργησαν να την περάσουν .

Ξαφνικά το κύκλωμα σταμάτησε να διαρρέεται από ρεύμα με αποτέλεσμα αυτοί και εκατομμύρια άλλα ηλεκτρόνια άρχισαν να μην έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση ,με αποτέλεσμα να χαθουν.Πριν χαθούν όμως ο ΤΖΑΚ είχε πει ότι αν χαθουν θα συναντηθούν στην Πύλη της πόλης και θα περιμένουν μέχρι να έρθουν και οι άλλοι.

Μετά από μισή ώρα που ήρθε το ρεύμα ξεκινώντας πάλι το ταξίδι τους μ΄΄ονο που τώρα ήατν χωριστά.

Μετά από λίγα δεύτερα που πέρασαν ,οι φίλοι μας αν και χωρισμένοι ,όλοι τους είδαν την ΝΑΛΑΜΠΕΙ CITY.Οι φίλοι μας ξανάσμιξαν στην πύλη και χαρούμενα μπήκαν μέσα στην πόλη .Είδαν τον αγώνα ,έπαιξαν και βρήκαν νέους φίλους .Αλλά το ταξίδι τους δεν τελειώνει ακόμα .

Έπρεπε να πάνε στην ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΟ CITY να μεγαλώσουν ,να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά και στο τέλος θα γεράσουν και θα πεθάνουν εκεί .




Γιώργος Αυγέρης
[ο παραμυθάς μας!]
Γ1

2 σχόλια:

Kostas είπε...

Τέτοια Ιστορία μόνο ένας Αυγέρης θα τη σκεφτόταν!!!!

party είπε...

είναι εξαιρετική!!!