30/5/08

τσιγάρα και διαφήμιση

εργασία στα πλαίσια του μαθήματος της Βιολογίας

"...να μελετήσετε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλουν το προϊόν, δηλαδή τα μέσα που χρησιμοποιούν...."



Ο στόχος αυτής της διαφήμισης είναι ναμας προσελκύσει στο τσιγάρο "Smooth". Μας δείχνει ότι και οι κύριοι, οι μοντέρνοι και πλούσιοι καπνίζουν αυτό το τσιγάρο. Ε΄πίσης μας δείχνει έναν αξιοπρεπή άνθρωπο-καμήλα με ευχαρίστηση να καπνίζει το τσιγάρο "Smooth"!




Ο στόχος αυτής της διαφήμισης είναι να μας επηρεάσει ναπάρουμε το συγκεκριμένο τσιγάρο! Μας δείχνει ότι κάποιος είναι δυνατός και έξυπνος αν καπνίζει αυτό το τσιγάρο. Πως με ένα στυλ οδηγεί υπερήφανα το αμαξάκι μια καμήλα. Είναι χιουμοριστικό ώστε να τραβήξει πολύ κόσμο. Επίσης με αυτό το τσιγάρο νιώθεις ανακούφιση κι ευχαρίστηση!



Αυτή η διαφήμιση στοχεύει να μας πλασάρει το τσιγάρο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι ευχαρίστηση για τους άνδρες. Μας δείχνει πως και οι κυρίες με ιδιαίτερα προσόντα καπνίζουν αυτή τη μάρκα. Επίσης, μας δείχνει πως αυτό το τσιγάρο αξίζει για την απόλαυση και την ξεκούραση των ανθρώπων!




Ο στόχος αυτής της διαφήμισης είναι να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι είναικαλό να καπνίζουμε με αποτέλεσμα να πάρουμε και να καπνίσουμε το συγκεκριμένο τσιγάρο. Μας δείχνει ότικάποιος κάνει μαγικά με αυτά τα καταπληκτικά τσιγάρα :Camel" No:9!



Αυτή η διαφήμιση θέλει να μας δώσει νακαταλάβουμε ότι αυτό το τσιγάρο είναικάτι το συγκλονιστικό, με αποτέλεσμα να το αγοράσουμε. Μας δείχνει ότικαι μια γυναίκα με όμορφο σπίτι και με όμορφη εξωτερική εμφάνιση, καπνίζει με ευχαρίστηση αυτό το τσιγάρο!






ομάδα σύνταξης:

Ειρήνη Τσιούνη
Σοφία Μιχαηλίδη
Κων/να Σαρκατζίδη

τμήμα Α3

Δεν υπάρχουν σχόλια: